Følg Karo Pharma

Samarbeid mellom Asan og Tusvik & Tønne

Nyhet   •   nov 23, 2016 09:31 CET

#gullvagina

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne leter etter kvinner som tør å skille seg ut, bryte med tabuer og med det være med på å øke kvinners selvfølelse.

Eller som de sier: - Vi vil finne gullvaginaene!

- Vaginaen har alltid vært tabu, og det henger dessverre fortsatt igjen i dag. Mange unge kvinner har dårlig selvtillit når det gjelder underlivet fordi det oppfattes som noe skamfullt og flaut, sier Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne.

Gullvagina som symbol

Mer enn noen andre har de gjennom nesten 200 episoder av podcasten Tusvik&Tønne snakket direkte om temaer mange kvinner ellers har kviet seg for å ta opp. Sammen med Asan og den norske smykkedesigneren Camilla Johansen har de utviklet et vaginasmykke i gull som et symbol på alle de temaene som kan være vanskelige å snakke om for kvinner.

Gjennom podcasten og Facebooksidene til Asan (Asanfresh) ønsker de nå å få inn forslag på hvem som fortjener et slikt smykke.

- Vi ser etter de tøffe kvinnene som tør å fronte saker det tradisjonelt har kostet å bringe til torgs. Det kan handle om alt fra politikk til kropp og helse. Vi ønsker å fremme gode forbilder som gjennom å gå foran kan gjøre det enklere for andre å følge etter, sier Monica Børter Bekkhus i Asan. Kun etter få dager har over 3 600 personer vært inne og nominert via våre Facebooksider.

- Vil gjøre stas på kule kvinner

Camilla Johansen driver Ilda design i Horten. Hun har tidligere designet “phungsmykket” til Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, et smykke fansen av podcasten har kastet seg over. At det nå ble gullvagina er ifølge Tusvik og Tønne like naturlig som det smykket faktisk viser.

- Vi vil gjøre stas på kule kvinner der ute. Fortell oss derfor hvem som gjør deg stolt av å være kvinne og hvem som er et forbilde for deg.

Fakta om Asan

Asan er norsk leverandør av hygieneprodukter og er markedsledende innenfor intimvask. Asan har siden lanseringen på det norske markedet i 1980 utviklet kategorien fra en enkelt såpe til å nå tilby et bredt spekter av produkter. Asan eies av legemiddelselskapet Weifa AS.

Fakta om Tusvik&Tønne

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne var blant de første som virkelig testet ut podcast-formatet da de lanserte Tusvik&Tønne allerede i oktober 2012. Siden er det blitt nesten 200 episoder, et trofast publikum som stadig vokser, showet tas med jevne mellomrom også til scenen og hjemmesiden selger merchandise.

Antall nedlastinger per episode ser omtrent slik ut:

Første 48 timer: 30 000 nedlastinger

Første uken: 50 000 nedlastinger

Første måneden: 65 000 - 70 000 nedlastinger.

De siste 30 dagene har til sammen 539 000 lyttere vært innom episodene som ligger ute.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.