Følg Karo Pharma

Asan lanserer intimvask beriket med mandelolje

Pressemelding   •   feb 12, 2018 16:25 CET

Asan intim dusjolje

Asan intim dusjolje har en behagelig konsistens , skummer lett og rengjør skånsomt. Den er spesielt tilpasset den sensitive huden i underlivet, og etterlater en frisk duft. Dusjoljen har et tilpasset pH-nivå, og er dermatologisk testet. Asan intim dusjolje er beriket med mandelolje, som er kjent for sine fuktighetsbevarende egenskaper. Bruk intim dusjolje isteden for din vanlige såpe.

Underlivet trives best med varmt vann og mild intimvask. Sterkt parfymerte såper og såper med for høy pH-verdi kan virke irriterende og gi ubehag.

Både svette utenfra, samt kroppens egne produkter som svette, talg og cellerester må bort. Vannløselig skitt vaskes enkelt bort med vann, mens fettløselig skitt bør vaskes bort med en mild intimvask med pH nær hudens egen.

Asan intim dusjolje vil være i salg hos Coop Obs, Coop Marked, Coop Extra og utvalgte Meny-butikker.

For mer informasjon kontakt med sales@karopharma.com

Karo Pharma er en av Norges ledende leverandører av reseptfrie legemidler. Produktporteføljen inneholder kjente merkevarer som Paracet, Ibux, Bronkyl, Allevo, Mabs, Pyrisept og Weifa -C.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.