Følg Karo Pharma

SIMEN NYBERG-HANSEN - NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR I WEIFA

Pressemelding   •   nov 27, 2017 12:00 CET

I forlengelsen av Karo Pharmas oppkjøp av Weifa er Simen Nyberg-Hansen ansatt som ny administrerende direktør i Weifa. Nyberg-Hansen kommer fra stillingen som CFO i Weifa. Nyberg-Hansen har tidligere jobbet som CFO i Norman ASA og Viking Redningstjeneste International AS samt manager i EY. Han er statsautorisert revisor (CPA) og har en master- og bachelor utdannelse i regnskap- og revisjon fra Handelshøyskolen BI.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON, VENNLIGST KONTAKT:

Peter Blom, CEO, +46 70-655 56 98 eller: peter.blom@karopharma.se

OM KARO PHARMA

Karo Pharma er et specialty pharma selskap som utvikler og markedsfører produkter til apotek og direkte til helsesektoren. Karo Pharma er notert på Nasdaq Stockholmsbørsens Mid Cap liste.

OM WEIFA

Weifa er en av Norges ledende leverandører av reseptfrie legemidler. Produktporteføljen inneholder kjente merkevarer som Paracet, Ibux, Bronkyl, Pyrisept og Weifa -C. Weifa er en norsk farmasøytisk bedrift med 75 års historie innenfor utvikling, markedsføring og salg av merkevarer. Les mer: www.weifa.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.